Tuscany er et murer- og naturstensfirma, som ejes og drives af Mario Iadanza. Mario er født i Toscana i Italien og har specialiseret sig i flise-, mosaik- og naturstensarbejde efter gamle italienske traditioner og håndværk. Tuscany er specialister i badeværelser, men udfører alle tænkelige opgaver inden for murerfaget hurtigt og effektivt og med kvalitet i højsædet.
 
Hos Tuscany tror vi på at veludført arbejde og tilfredse kunde opstår gennem forståelse og samarbejde. Vi lytter derfor altid til dine planer og projekter og giver dig tilbud og rådgivning. Vi tilbyder også rådgivning og hjælp til indretning og valg af materialer. Du kan se et eksempel på vores arbejde, der er blevet vist i Bo Bedre samt her.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere indenfor byggeri- og murerarbejde og har mange kontakter til italienske natursten- og fliseleverandører. Vi leverer alt indenfor granit, marmor, marmorsplit, terrazzo, skifer, mosaikker, fliser og klinker.
 
Kontakt os for en uforpligtende snak om natursten eller få et konkret tilbud. Ring 21 47 88 25 eller udfyld kontaktformularen under menupunktet ”kontakt”.